Ons verhaal

Sinds de oprichting van Euromatec in 1970 door Jacques TIMPERMAN, vader van Philippe TIMPERMAN, en de overname door deze laatste in 2012, blijft de onderneming zich moderniseren met behoud van haar waarden.

Onze onderneming, gelegen te Evere vlakbij de NAVO, is gespecialiseerd in beveiligingsmateriaal (inbraak, CCTV, brand, toegangscontrole, perimetrische beveiliging en videofonie).

Euromatec wordt sinds 50 jaar erkend door de sector voor haar professionaliteit, de kwaliteit van haar producten en haar uitstekende klantenservice, zowel als verdeler, invoerder en fabricant.

Ons filiaal E+Manufacturing ontwikkeld en produceert de Eurotec centrales «made in Belgium».

Een klein, professioneel en gemotiveerd team zet zich in om samen met de partners van Euromatec de n°1 onafhankelijke Belgische verdeler te maken.

Ons beroep

U voorzien van advies, diensten en de beste technologie om u te begeleiden op weg naar succes.
Ons doel: onze klanten tevredenstellen.

Ons team

Met een jonge en familiale geest zetten we alles in het werk om de gepriviligieerde relaties met u te onderhouden, beschikbaar te zijn en te luisteren naar uw behoeften.

Onze laagste prijzen

Wij herevalueren constant onze prijzen en kortingen om in lijn te zijn met deze van de markt en met uw behoeften. Speciale prijzen worden eveneens toegekend in functie van uw hoeveelheden en projecten.

Onze expertise

Elk teamlid (commercieel, technieker, magazijnier, marketing, ...) heeft zijn expertisedomein om u zo goed mogelijk te adviseren.

Onze voordelen

Wij geven, in alle vertrouwen, flexibiliteit in onze betaalmethodes. Wij geven gerichte opleidingen om u de beste productkennis te garanderen van de producten die wij verkopen.

Onze website

Onze website werd recent gemoderniseerd. Haar design en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat u makkelijk vindt wat u zoekt en geven u toegang tot een ruime keuze aan adequate producten. Onze gamma’s zijn, net zoals onze website, constant in beweging en worden dagelijks geupdatet.

Haar nieuwe functies, webacties en onze promoties hebben enkel tot doel u tevreden te stellen. Duidelijke informatie (uw prijzen en kortingen, facturen, opleidingen, de staat van de voorraad, de compatibiliteit van de accessoires...) is beschikbaar in één oogopslag in uw gepersonaliseerde sessie.